بواقع که بهترین قسمتِ سیزدهبدر همانا کاهوسکنجبینِ آن میباشد ! و سایر قسمتها چون وسطی ، پاسور ، بزن و برقص ، آش ، جوجه و چایی ذغالی ، . با فاصله ، در حاشیهی آن قرار میگیرند .
صحبت از چایی ذغالی شد ، چند روز پیش در یکی از آبادیهای توریستیِ اطراف دیدم که یک فروشندهی غذاهای خیابانی (یک آش فروش) ، در راستای تبلیغ محصولش با فونتِ دُرشت نوشته بود : "آشِ هیزمی" ! که اشتباه است و 'آشِ ذُغالی' درست است !! دقت بفرمایید ! : ما 'چایی ذغالی' داریم که منظور آن نوع چای بابِ طبع و دودیِ تهیه شده با شعلههای آتشِ حاصل از سوختن چوب میباشد که اغلب در سیزدهبدرها (حالا چون امروز سیزدهبدر است مثال میزنم) مینوشیم و از نوشیدن آن دلشادیم . ما هرگز نمیگوییم "چای هیزمی" چون از هر نظر که بنگرید اشتباه است ، بنابراین بر همین اصل ما هرگز از عبارتِ "آشِ هیزمی" برای تبلیغ آشی که روی شعلههای آتشِ حاصل از سوختن چوب تهیه شده است استفاده نمیکنیم ؛ لطفاً دقت کنید .
نمی دونم چرا اما دوست داشتم در این روز زیبا به این نکته اشاره کنم .
هرچند که به هرحال من چون گردنم از بالش افتاده و به شکل ناجوری درد میکند ، طوریکه هرگاه سعی میکنم گردنم را به سمت راستم بگردانم ، از فرط درد تا منتهیالیه کتف راستم تیر میکِشد ، امسال سیزدهبدرِ بدردبخوری نخواهم داشت ، اما سعی میکنم با کاهوسکنجبین کامِ خودم را شیرین کرده تا بنوعی تلافیِ آن درد و آن محرومیت را کرده باشم !!
درباره این سایت