در ساختارِ قبیلهای - مافیاییِ حکومتِ جمهوری اسلامی که به مدت چهل سال اجازهی رشدِ طبیعی و نرمالِ نیروهای یِ مستقل و تفکرات منتقدانهی عدالتخواه و آزادیخواه را گرفته است ، وقتی صحبت از اپوزوسیون میشود باید کمی شک کرد ! بعلاوهی اینکه این مثلاً اپوزوسیون از امکانات اطلاعاتی و رسانهای کشورهایی مثل انگلیس و آمریکا هم بهره ببرد که پشت پرده همواره با رژیم ی داستانها داشتهاند .
براین اساس من از همان اوایل ، بصورت تار و مبهم متوجه شده بودم که اصلاحطلب ، اصولگرا ، اعتدالیون ، چپهای حکومتی و اپوزوسیونِ مدعی براندازی . خلاصه جمیع و الاجمعینِ بازیگرانِ این خیمهشببازیِ ملالآور ، همه سر در یک آخور دارند (البته بعضیاشون ، هم سر در آخور دارند هم سر در توبره ، اون خیلی زرنگاشون !!) چراکه صحبت بر سرِ قدرت و ثروت است ، و اینکه چطور یک ملتی را مدیریت کنند تا با حداقل تنش و خسارت بتوانند ثروتها و منابعشان را به نفع اقلیت حاکم و متحدانِ خارجیشون چپاول کنند . در این راه از مذهب و دین استفادهی ابزاری میکنند تا قوهی تشخیصِ ملتی را از کار بیاندازند ، از قابلیتهای رسانهها چه داخلی ، و چه انگلیسی - آمریکایی بهره میگیرند تا واقعیتها را تحریف شده و آنطور که مطلوبِ بازیگرانِ اصلی است به خوردِ جامعه بدهند ، از ایجادِ رعب و وحشت برای سرکوب استفادهها میبرند و . بنابراین از اول هم رضایت ملت و نظر مردم چندان نقش تعیین کنندهای در معادلات این بازی نداشته و ندارد ، اِلّا آنجا که برای بُرد و باخت یک جریان یا گروه ذینفع ، لازم باشد مردم به عنوان مُهره ، در زمینِبازی به بازی گرفته شوند ؛ اونوقت مردم مهم میشوند و نظرشان ارزشِ شنیدن دارد !! وَاِلّا ، مِنحیثِالمجموع بازیگران اصلی این بازی همه با هم در کُلیات ، اینکه مردم اساساً لازم نیست خیلی جدی گرفته شوند (خیلی بدانند) ، موافق و هم نظرند . اما خوب رقابت بر سر اصل قدرت و تصاحب آن ثروتِ عظیمِ باد آورده هم گاهاً اصطکاک ایجاد میکند و جرقههای این اصطکاکات ، بعضاً گوشههایی از واقعیتهای پشتِپردهی آن جنگِ زرگریِ تدارک دیدهشده برای مخاطب عام (مردم) را رو میکند . و امروز ظاهراً جنگ بینِ نیروهای بازیگر ، دیگه خیلی جدی شده است ، طوریکه جنبهی مرگ و زندگی پیدا کرده است ؛ و ما شاهدیم پروندههای فسادی رسانهای میشود که میتواند برای همهی بازیگرانِ خیمهشببازی جنگِ قدرت تبعاتِ منفی داشته باشد ! و به نوعی مخاطبِ عام را به نمایشی بودن اَکتهای پیشین آگاه کند (؟)
دارم دربارهی رسانهای شدن پروندهی فسادِ فردی به نام مرجان شیخالاسلامی آل آقا متهمِ اختلاسِ ۶,۶ میلیون یورویی در رابطه با دلالی نفت حرف میزنم !
نکتهی جالب در این جریان برای من این است که متهم نامبرده در این پرونده ، که از وابستگانِ رسانهای رژیم بوده ، در دورانِ فعالیتش به اقتضای ضرورت ، هم در جبههی اصلاحطلبان کار کرده ، هم در جبههی اصولگرایان بوده است و امروز که با پولهای یده شده از اموالِ مملکت در آمریکا ، در یک خانهی گرانقیمت و مجلل ساکن است ، همسر یک اپوزوسیون برانداز است !! مهدی خلجی که از قضا یک زاده است و احتمالاً تحصیلات حوزوی داشته باشد (؟) یعنی حتی اگر از این زاویه هم که : اپوزوسیون حکومت ی ما اغلب زادهها هستند ! به ماجرا نگاه کنید ، میبایست به کل داستان مشکوک شوید !
اما چرا فکر میکنم جریان جنگ قدرت چنان جدی شده که حالت مرگ و زندگی به خودش گرفته ؟ خوب نشانهها بسیارند ، اما دیروز توئیتی دیدم از کاربری به نام مینا ورشوچی ، که در جبههی اعتدالیون فعالیت میکند و خودش رو کارشناس ارشد فلسفهی ی و کارشناس اقتصاد معرفی کرده است ؛ با این مضمون : "در اتاقهای فکرشان به این نتیجه رسیدهاند که با ترامپ مذاکره کنند اما مشکل این است که نباید تیم باشد باید خودشان باشند .
[فکر نکنید نمیدونیم ]"
و جالبه که در جریان رسانهای شدن پروندهی اختلاس آن خانمِ ، این جریان اعتدالگرا بیشتر روی سابقهی اصولگرا بودن (نژادی بودن) مختلسِ مذکور مانوور میدهد و سابقهی اصلاحطلبی طرف را خیلی نَرم نادیده میاِنگارد !! چون ظاهراً گرایشات اصلاحطلبانهی حاضر در جریان فعلیِ صاحب قدرت ، که اعتدالیون باشند ، تمایل بیشتری به بقا دارند (؟) یا شاید نفوذِ بیشتری دارند (؟) به هر حال میل به معرفی آن خانم به عنوان یک اصولگرای همدست با براندازان ملحدِ کافر (!!) در این طیف به شدت مشهود است .
البته در همین رابطه یک توئیت دیگر دیدم از کاربری به نام کوشان ، با این مضمون : "وقتی قرار باشد کسی را پوشش دهند تا مخفیانه مأموریتش را پیش ببرد حتی یک خط خبر از او درز نمیکند . وای به روزی که گماشتهی مزبور تخطی کند ریل عوض کند و پُررو بازی دربیاورد چنان خبر و سند درموردش منتشر میشود که فرصت فکر کردن را از مخاطب بگیرد !
#مرجان_شیخ_الاسلام_آل_آقا"
این کاربر که ظاهراً در جبههی سلطنتطلبان فعال است ، به نکتهی جالبی اشاره کرده بود که یجورایی به کلیت بحث من ارتباط داشت و بد ندیدم به عنوان جمعبندی به مطلبم بیافزایم .
درباره این سایت